Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace
IČ: 577260
Krakovská 1095/33, 70030 Ostrava-Hrabůvka
Zřizovatel: Moravskoslezský kraj
Web školy Video o škole Video o školeOnline videohovory
29. 11. 10:00 - 18:00
Program videohovoru
Popis školy
DOD: 29. 11., 11. 1., 9. 2. 2022 (15-18 h). Výhodou absolvování 4letého oboru Hotelový a restaurační provoz je získání výučního listu i maturitního vysvědčení. Žáci všech oborů se mohou zúčastnit zahraniční odborné stáže nejen v průběhu školního roku (v rámci Erasmus+), ale i během letních prázdnin. Rodilý mluvčí ve výuce AJ. Úspěšná účast žáků v odborných soutěžích. V průběhu studia mohou žáci absolvovat odborné kurzy (sommelierský, barmanský, baristický, koktejlový, kurz zahraniční kuchyně) a účastnit se odborných, jazykových i sportovních soutěží. Dálkové studium: učební obor Kuchař, Číšník, studium formou konzultací 1 x týdně dopoledne. Nástavbové studium oboru Management v gastronomii v denní i dálkové formě. Cena za oběd ve ŠJ 44,- Kč, lze zajistit i ubytování na DM.
Studijní obory
Kuchař-číšník (Číšník)
Kód oboru 65-51-H/01
Ukončení studia výuční list
Délka studia 3 roky
Forma vzdělávání denní
Kuchař-číšník (Kuchař)
Kód oboru 65-51-H/01
Ukončení studia výuční list
Délka studia 3 roky
Forma vzdělávání denní
Kuchař-číšník (Kuchař-číšník)
Kód oboru 65-51-H/01
Ukončení studia výuční list
Délka studia 3 roky
Forma vzdělávání denní
Cestovní ruch (Služby cestovního ruchu)
Kód oboru 65-42-M/02
Ukončení studia maturitní zkouška
Délka studia 4 roky
Forma vzdělávání denní
Gastronomie (Hotelový a restaurační provoz)
Kód oboru 65-41-L/01
Ukončení studia maturitní zkouška
Délka studia 4 roky
Forma vzdělávání denní
Gastronomie (Management v gastronomii)
Kód oboru 65-41-L/51
Ukončení studia maturitní zkouška
Délka studia 3 roky
Forma vzdělávání dálková
Gastronomie (Management v gastronomii)
Kód oboru 65-41-L/51
Ukončení studia maturitní zkouška
Délka studia 2 roky
Forma vzdělávání denní