Online videohovory

Zoom Meeting

29. 11. 10:00 - 18:00

Připojit se

Program videohovoru

19. 4.

Popis školy

DOD: 29. 11., 11. 1., 9. 2. 2022 (15-18 h). Výhodou absolvování 4letého oboru Hotelový a restaurační provoz je získání výučního listu i maturitního vysvědčení. Žáci všech oborů se mohou zúčastnit zahraniční odborné stáže nejen v průběhu školního roku (v rámci Erasmus+), ale i během letních prázdnin. Rodilý mluvčí ve výuce AJ. Úspěšná účast žáků v odborných soutěžích. V průběhu studia mohou žáci absolvovat odborné kurzy (sommelierský, barmanský, baristický, koktejlový, kurz zahraniční kuchyně) a účastnit se odborných, jazykových i sportovních soutěží. Dálkové studium: učební obor Kuchař, Číšník, studium formou konzultací 1 x týdně dopoledne. Nástavbové studium oboru Management v gastronomii v denní i dálkové formě. Cena za oběd ve ŠJ 44,- Kč, lze zajistit i ubytování na DM.

Studijní obory

Kuchař-číšník (Číšník)

Kód oboru 65-51-H/01

Ukončení studia výuční list

Délka studia 3 roky

Forma vzdělávání denní

Kuchař-číšník (Kuchař)

Kód oboru 65-51-H/01

Ukončení studia výuční list

Délka studia 3 roky

Forma vzdělávání denní

Kuchař-číšník (Kuchař-číšník)

Kód oboru 65-51-H/01

Ukončení studia výuční list

Délka studia 3 roky

Forma vzdělávání denní

Cestovní ruch (Služby cestovního ruchu)

Kód oboru 65-42-M/02

Ukončení studia maturitní zkouška

Délka studia 4 roky

Forma vzdělávání denní

Gastronomie (Hotelový a restaurační provoz)

Kód oboru 65-41-L/01

Ukončení studia maturitní zkouška

Délka studia 4 roky

Forma vzdělávání denní

Gastronomie (Management v gastronomii)

Kód oboru 65-41-L/51

Ukončení studia maturitní zkouška

Délka studia 3 roky

Forma vzdělávání dálková

Gastronomie (Management v gastronomii)

Kód oboru 65-41-L/51

Ukončení studia maturitní zkouška

Délka studia 2 roky

Forma vzdělávání denní

Výhoda školy

– Výuku s rodilým mluvčím v anglickém jazyce. – Skvělé učitele – odborníky v oboru. – Praxi přímo v cestovních kancelářích, hotelech, restauracích nebo cukrárnách. – Špičkově vybavené gastrocentrum. – Možnost rozšiřovat si obzory i ve volném čase ve školních klubech – barman, barista, sommelier, carving (vyřezávání z ovoce a zeleniny). – Možnost stát se členem školních gastro týmů a zúčastnit se odborných i jazykových soutěží. – Možnost vyjet na zahraniční stáže během studia i po absolvování

Typ školy

Veřejná

Jazyky

AJ, NJ

Stravování

Ubytování





powered by POLAR